Croatia

The Croatian team has participated each time from the beginning. We were winners of the 1st and 2nd European championship. We also have won 3 silver and 4 bronze medals. We were founded in 1995 and we have played many humanitarian games in through our history. We hosted the European championship twice in 2006 in Zagreb and 2017 in Vukovar.

Skuadra kroate ka marrë pjesë çdo herë që nga fillimi. Ne ishim fitues të kampionatit të parë dhe të dytë evropian. Kemi fituar edhe 3 medalje argjendi dhe 4 bronzi.
Ne jemi themeluar në vitin 1995 dhe kemi luajtur shumë lojëra humanitare në historinë tonë. Kampionatin Evropian e kemi pritur dy herë në 2006 në Zagreb dhe 2017 në Vukovar.